NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (2024)

Table of Contents
Är det lagligt att streama amerikanska fotbollsmatcher gratis? De 13 bästa kostnadsfria NFL-streamingsajterna 1. DaddyLiveHD: Gratis tv-streamingsajt med alla kanaler som sänder NFL-matcher 2. Live Soccer TV: Gratis sportstreaming-sajt med NFL-sida 3. 7Plus: Laglig australiensiskt baserad sajt med NFL-streams 4. Channel 5: Bästa platsen att tryggt se Monday Night Football 5. SportSurge: Ledande sportstreaming-sajt med alla NFL-matcher 6. Stream2Watch: Långtidslösning för sportfans 7. StreamNFL: Streamingsajt som fokuserar på streams av amerikansk proffsfotboll 8. NFLBites: Från skaparna av populära r/NFLstreams subreddit 9. NFLWebcast: Cleant designad streamingsajt fokuserad på NFL 10. SportLemonTV: Minimalistisk, lättnavigerad sajt med NFL-streams 11. CricFreeTV: Gediget alternativ för gratis amerikanska fotbollsstreams 12. BuffStreams: En trogen plats för NFL-fans 13. BossCast: Pålitlig källa till primetime- och lokala matcher Se NFL online: Officiella kanaler, webbplatser och plattformar för NFL-matcher Hur man kan streama NFL-matcher online gratis och tryggt Steg för steg-guide: Använda en VPN för att streama NFL-matcher live Bör jag streama NFL-matcher gratis? Varför behöver jag en VPN för att se NFL online? Summeringen: Streama NFL-matcher gratis och tryggt Taylor MooreFörfattare Mattias KarlanderFörfattare Fler artiklar från avsnittet Sport Indy 500: Hur ser man det gratis 2024? Boxing-stream: 11 gratissajter för att se live-boxning 2024 Vart kan man se ishockey idag? FAQs

Klicka här för en snabb summering av den här artikeln.

Summering: 13 bästa NFL-streamingsajterna

Vad gäller att hitta en gratis NFL-stream, så finns det högar av alternativ online. Du behöver bara styras i rätt riktning.

De flesta NFL-fanatiker använder en VPN som skydd när de använder gratis streamingsajter. Man gör det antingen för att avblockera gratis NFL-streamingsajter som är geobegränsade i deras länder eller för att skydda deras integritet mot spårningsprogram, cyberskurkar och andra utomstående parter som kan vara intresserade av deras aktivitet online. NFL-fans kan råka klicka in på osäkra tredjepartsdomäner eftersom många gratis NFL-streamingsajter inte står för hosting av sitt eget innehåll.

NordVPN kan ändra din IP-adress för att låta dig komma åt geoblockerade webbplatser som kan streama NFL gratis. De skyddar även din enhet och integritet när du går in på osäkra gratis NFL-streamingsajter.

NordVPN

Erbjudande

Vårrea: 58% rabatt. Endast $ 3.09 per månad för ett 2-årigt abonnemang. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Besök NordVPN

När du har satt upp försvarslinjen som skyddar dig, så kan du kasta dig in i de bästa platserna för gratis NFL-streams:

  1. DaddyLiveHD: Gratis tv-streamingsajt med varje kanal som sänder NFL-matcher
  2. Live Soccer TV: Gratis sportstreamingsajt med en NFL-sida
  3. 7Plus: Laglig australisk sajt med NFL-sändningar
  4. Channel 5: Bästa platsen att tryggt titta på Monday Night Football
  5. SportSurge: Ledande sportstreamingsajt med varje NFL-match
  6. Stream2Watch: Pålitlig lösning för sportfans
  7. StreamNFL: Streamingsajt dedikerad till professionell amerikansk fotboll
  8. NFLBites: Från skaparna av populära NFLstreams subreddit
  9. NFLWebcast: Streamingsajt med clean design som är fokuserad på NFL
  10. SportLemonTV: Minimalistisk, lättnavigerad sajt med NFL-streams
  11. CricFreeTV: Gediget alternativ för gratis streams av amerikansk fotboll
  12. BuffStreams: En pålitlig klassiker för NFL-fans
  13. BossCast: Pålitlig källa till både de populäraste och de lokala matcherna

Ta en titt på den kompletta guiden här nedan för mer information om att streama NFL-matcher säkert.

Amerikanerna tittar på National Football League mer än någon annan sport, men även i Sverige blir det allt mer populärt. Varje september välkomnar vi en ny säsong.

Genom hela säsongen hittar du NFL-matcher på flera kabel-tv-kanaler och betalda prenumerationsplattformar över hela världen. Men allt fler fans vill se NFL genom gratis streamingsajter.

Vare sig det handlar om slu*tspelet, Thursday Night Football eller Super Bowl Sunday – det råder ingen brist på gratis sändningar, så du hittar alltid rätt NFL-stream gratis för dig. Vi har listat de bästa 13 gratis NFL-streamingsajterna för årets säsong.

Är det lagligt att streama amerikanska fotbollsmatcher gratis?

När officiella distributörer har licens att visa särskilt innehåll och erbjuda gratis streams, då är det i de flesta fall lagligt att se sporten gratis online. Det finns dock många webbplatser som erbjuder upphovsrättsskyddat innehåll utan licens, vilket kan leda till rättsliga åtgärder. Dessutom streamar de här sajterna oftast inte de riktiga sändningarna, utan de länkar snarare till andra ställen – så fans kan hamna på osäkra och okända domäner från tredje part.

Därför väljer de som streamar sport oftast en VPN (eller virtuellt privat nätverk). Fans kan skydda sina identiteter och riktiga plats mot spårningsprogram, hackare eller andra utomstående parter som lurar i osäkra streams. Som tittare kan man också ändra sin IP-adress för att få tillgång till innehåll som inte är tillgängligt i ens eget land på grund av geobegränsningar.

NordVPN är en VPN-leverantör som är fokuserade på säkerhet och sekretess. De erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan använda den för att prova olika gratis sportstreaming-sajter utan att exponera din privata information för hela omklädningsrummet.

Säkra din onlineanslu*tning med NordVPN

De 13 bästa kostnadsfria NFL-streamingsajterna

Redo att äntra planen? Här är uppläggen hos några gratis sportstreaming-sajter som låter användare hitta en NFL-stream.

Viktigt meddelande om att besöka inofficiella webbplatser:

Webbplatserna som vi tar upp i den här artikeln är i rent lärande och informerande syften. Vi äger inte, står inte som värd för eller driver någon streamingsajt eller tilläggstjänster. Vi kan inte verifiera om de här webbplatserna har licenser för att distribuera eller streama innehåll. Vi rekommenderar starkt att läsare gör sin egen efterforskning innan de går in på någon av de här webbplatserna eftersom användaren har fullt ansvar för den media som hen tar del av på sådana webbplatser.

1. DaddyLiveHD: Gratis tv-streamingsajt med alla kanaler som sänder NFL-matcher

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (2)

Fördelar

  • Enormt utbud av tv-kanaler
  • Schema för kommande sportevenemang, inklusive NFL-matcher
  • Kanaler som streamar NFL är oftast igång

Nackdelar

  • Olicensierad streamingsajt
  • Popup-annonser när du öppnar streamen

Besök: DaddyLiveHD

Daddy Live HD har snabbt blivit ett populärt alternativ för sportstreamers efter USTVGO:s nedläggning i början på 2024. Vi tyckte att hemsidan var enkel att använda och vi bombarderades inte av reklam. De har ett dedikerat schema med kommande evenemang och alla de stora kanalerna som visar NFL-matcher, som NBC, CBS, FOX, ESPN och NFL Network.

Kort sagt kan du hitta allt när som helst från den första matchen i grundserien. Även om gränssnittet kan verka lite gammalt så är länkarna pålitliga och oftast i HD. Du behöver bara stå ut med cirka en popup-annons per stream, men en bra annonsblockerare håller dem borta.

Naturligtvis fokuserar DaddyLiveHD på mer än bara sport. De har över 310 kanaler från USA, EU och Latinamerika. Förutom att använda några av de här kanalerna för att streama NFL-matcher så har vi även hittat streams för NBA, NCAA, fotboll och till och med WWE.

Se DaddyLiveHD med NordVPN

2. Live Soccer TV: Gratis sportstreaming-sajt med NFL-sida

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (3)

Fördelar

  • Match- och teamnotiser
  • Full NFL-täckning
  • Mobilvänligt

Nackdelar

  • Är inte värd för innehållet, så streams kan inte verifieras
  • Geobegränsningar som kräver en VPN
  • Fokus på sport snarare än NFL

Besök: Live Soccer TV

Även om namnet antyder annat så är Live Soccer TV ett till gratisalternativ för sportstreaming som erbjuder åtkomst till NFL. När vi navigerade till deras Free Football TV-sida (under American Football) hittade vi NFL-streams genom flera olika leverantörer.

Vid sidan av live NFL-matcher har de massor av fotboll, rugby och cricket som användare kan se. Webbplatsen har ett väldigt användarvänligt gränssnitt som är lättnavigerat och delar upp webbplatsen i sektioner efter matcher, lag och kanaler.

De visar även resultat från tidigare matcher. När vi klickade in på startsidan när en NFL-match sändes, så märkte vi att det gick att välja all sport som just nu var igång. Eftersom gratis streams inte kan autentiseras väljer många av sajtens användare att skydda sig med en VPN.

Skydda din anslu*tning med NordVPN

3. 7Plus: Laglig australiensiskt baserad sajt med NFL-streams

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (4)

Fördelar

  • Utmärkt polerat gränssnitt
  • Helt gratis att titta
  • Verifierade och auktoriserade streams
  • Åtkomst överallt med NordVPN

Nackdelar

  • Begränsat förladdat NFL-innehåll

Besök: 7Plus

Seven Network är en gratis, officiell australisk distributör och allt på deras 7Plus-streamingspelare är tillgängligt kostnadsfritt. Tack vare det är gränssnittet välpolerat och vi hittade massor av sport genom att klicka på ”Sport”-rubriken högst upp på sidan.

Om du håller pilen ovanför rubriken så kan du istället klicka på anpassade taggar där en av dem är NFL. När vi kollade fanns det inte särskilt mycket förladdat NFL-innehåll, men allt är gratis, så det är värt att ta en titt om du hittar rätt NFL-stream gratis när de stora matcherna spelas. De har inte alla grundseriematcher – endast två söndagsmatcher per vecka, men de har faktiskt en del populära matcher. När slu*tspelet starta sänder de dock alla matcher, till och med Super Bowl.

Om du vill ha åtkomst till 7Plus utanför Australien kan du använda NordVPN. Anslu*t till en australiensisk VPN för att ändra din IP-adress och se alla NFL-streams när de spelas!

4. Channel 5: Bästa platsen att tryggt se Monday Night Football

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (5)

Fördelar

  • Officiell streamingplattform
  • Inga popup-annonser
  • Åtkomst överallt med NordVPN

Nackdelar

  • Endast tillgängligt i Storbritannien
  • Finansieras av reklampauser

Besök: My5 TV

Channel 5 är det bästa stället att se på Monday Night Football-streams. Du kommer åt tjänsten genom streamingplattformen My5 TV. Det här är en officiell distributör i Storbritannien, vilket gör det till en helt säker webbplats att besöka.

När vi testade en Monday Night Football-stream kunde vi titta helt laggfritt och i strålande kvalitet. Det är värt att nämna att det förekommer reklampauser på My5 TV-tjänsten som hjälper leverantören att finansiera driften av webbplatsen. Annars är det ett utmärkt alternativ för de som gillar måndagsmatcher!

Eftersom tjänsten är baserad i Storbritannien behöver du skaffa NordVPN för att avblockera den från ett annat land. Du kommer att blockeras om du försöker besöka My 5 TV från en annan region utan en VPN

Skaffa NordVPN för att se Monday Night Football gratis!

5. SportSurge: Ledande sportstreaming-sajt med alla NFL-matcher

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (6)

Fördelar

  • Minimalistiskt användargränssnitt
  • Kan användas på mobil, Fire Stick och mer
  • Inga annonser

Nackdelar

  • Sänder inga streams på egen hand
  • Inga sändningsavtal

Besök: SportSurge

SportSurge började som en gratis NFL-streamingsajt, men har sedan dess vuxit och inkluderar idag andra sporter. Det är strålande nyheter för sportfans, men viktigast av allt är att de har massor av NFL-streamingalternativ.

Webbplatsen står dock inte värd för några NFL-streams. Istället funkar hemsidan som ett register som pekar dig till rätt NFL-stream på annat håll. Men som ett gratis reklamfritt alternativ är det ett enkelt sätt att hitta amerikanska fotbollsstreams på nätet.

Kom ihåg att bara för att webbplatsen inte själv är värd för några streams, så innebär det inte att det är riskfritt. Använd NordVPN för att skydda din integritet och identitet om du tittar på NFL online med SportSurge.

Håll dig anonym med NordVPN

6. Stream2Watch: Långtidslösning för sportfans

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (7)

Fördelar

  • Total åtkomst till NFL-matcher
  • Tillgängligt på Android och iOS
  • Pålitliga länkar och streams

Nackdelar

  • En del länkar kanske inte fungerar eller anses vara olagliga i vissa länder
  • Massor av påträngande annonser
  • Man måste skapa konto för att streama

Besök: Stream2Watch

Stream2Watch låter användare se NFL-matcher live genom tv-streams via hemsidan. Streaminglänkarna på Stream2Watch har visats vara ganska pålitliga och har tidigare haft hög kvalitet. För att se de här NFL-streamlänkarna behövde vi skapa ett gratiskonto.

Till skillnad mot andra webbplatser som vi har listat samlar Stream2Watch länkar från andra webbplatser och plattformar. När en webbplats faktiskt inte är värd åt innehållet så kan du stöta på länkar som inte funkar eller omdirigeras till en NFL-stream som anses var olaglig i ditt land.

Trots deras påträngande annonser och felfungerande länkar, så gör åtkomsten till högkvalitativa NFL-streams den här sajten till ett hyfsat alternativ enligt oss. Du får även tillgång till baseboll, fotboll, basket, tennis, boxning och cricket.

7. StreamNFL: Streamingsajt som fokuserar på streams av amerikansk proffsfotboll

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (8)

Fördelar

  • Sajten är skräddarsydd för NFL-fans
  • Lättnavigerat gränssnitt
  • Sidor dedikerade till enskilda lag

Nackdelar

  • Innehållet är inte licensierat
  • Behöver konto för HD-streams
  • Omdirigerar popup-rutor

Besök: StreamNFL

Som namnet antyder är StreamNFL en het potatis för fans som letar efter live streams för hela NFL-säsongen. Hemsidan tillhandahåller kommande matcher till veckans alla matcher, oavsett marknaden. Du behöver inte ett konto för att registrera dig – klicka bara och kör.

Vi hittade till och med en sektion på hemsidan som sorterar matcher efter klubbar, så de har gjort allt grundjobb för att gruppera ditt favoritlags matcher. Vid sidan av en NFL Network-stream har webbplatsen även streams av MLB, Nascar och WWE.

Friskrivningsklausulen på hemsidan fastställer att StreamNFL inte är värd åt innehållet på deras webbplats, så man riskerar alltid att omdirigeras till döda länkar, olagliga streams eller registreringssidor. Om du någon gång misstänker att du kan råka hamna på en olaglig stream eller börjar se suspekta popup-rutor, då skyddar en bra VPN dig mot spionerande parter. Vi har testat massor av dem och skapat en lista över bästa VPN som du kan lita på, ta en titt nu!

Håll dig säker på StreamNFL med NordVPN

8. NFLBites: Från skaparna av populära r/NFLstreams subreddit

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (9)

Fördelar

  • Sajt som är fokuserad på NFL
  • Lättanvänt gränssnitt
  • Pålitliga streams

Nackdelar

  • Streams från tredje part kan ha innehåll som anses vara olagligt i ditt land
  • Säkerheten garanteras inte
  • Länkar kan tas ned

Besök: NFL Bites

De ursprungliga grundarna av subreddit r/NFLStreams skapade sajten NFL Bites. Här startas streams ungefär en halvtimme innan avspark, och webbplatsen tillhandahåller en tabell med pålitliga streams att välja bland. Om någon av dem inte skulle fungera av någon anledning så har du många reservalternativ.

De här matcherna sänds av streamers runt om i världen med deras egna hemsidor. Även fast sajten hävdar att deras streamers är erfarna och utvalda, så finns det inget sätt att garantera din onlinesäkerhet.

Fast själva hemsidan är säker så rekommenderar vi att du skaffar en VPN innan du går in i kaninhålet med alla NFL-streams som den här sajten erbjuder. NordVPN krypterar och skyddar dina data och döljer din plats från tredje parter.

Dölj din identitet med NordVPN

9. NFLWebcast: Cleant designad streamingsajt fokuserad på NFL

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (10)

Fördelar

  • Totalt gratis NFL-täckning
  • Webbplatsen sorterar klubbarna
  • Veckovist schema på hemsidan

Nackdelar

  • Är inte värd åt innehållet, så olagliga streams kan förekomma
  • Man behöver konto för HD-streams
  • Popups, påträngande annonser

Besök: NFLWebcast

NFL Webcast är en one-stop-sajt för allt om NFL. Bannern högst upp på startsidan är sorterad efter klubbarna. Klicka bara på logotypen av ditt favoritlag under matchtiden så dirigerar det dig till NFL-sändningen. Startsidan sorteras veckovis med varje NFL-match och matchtid som visas tydligt.

Den här webbplatsen erbjuder match-streams i standard definition helt gratis utan registrering. Om du vill ha streams i HD kommer du att omdirigeras till en webbplats som kräver registrering.

Ha i åtanke att NFLWebcast inte är värd åt innehåll, vilket betyder att du kommer att omdirigeras till andra webbplatser. Eftersom tredjepartsdomäner inte kan verifieras besöker de flesta NFL-streamers inte webbplatsen utan en VPN aktiverad.

Skydda din integritet med NordVPN

10. SportLemonTV: Minimalistisk, lättnavigerad sajt med NFL-streams

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (11)

Fördelar

  • Komplett utbud av NFL
  • Sports-streams visas tydligt på startsidan
  • Lättnavigerad webbplats

Nackdelar

  • Är inte värd åt streams, innehåll kan vara olicensierat och olagligt i ditt land
  • Popups och aggressiva annonser
  • Omdirigerade länkar

Besök: SportLemonTV

Om du gillar minimalism har SportLemonTV en enkel, klassisk sajt och gränssnitt. När du är på startsidan klickar du bara på deras flik US Football. Observera att du kan behöva hantera aggressiva popup-flikar. Dessa kan vanligtvis stoppas av en bra annonsblockerare.

Om du väntar på att din match ska börja så har SportLemonTV även massor av andra sporter att välja bland. De tillhandahåller live streams för boxning, hockey, fotboll, basket, baseboll och mycket mer.

För dina NFL-matcher kan du klicka in och titta efter streams cirka femton minuter innan matchstart.

11. CricFreeTV: Gediget alternativ för gratis amerikanska fotbollsstreams

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (12)

Fördelar

  • Gränssnittet är lättanvänt
  • Komplett NFL-täckning
  • Live-matcherna listas snyggt på startsidan

Nackdelar

  • Olicensierat innehåll kan förekomma eftersom de inte är värd åt innehållet vilket kan vara olagligt i ditt land
  • Geobegränsade länkar behöver en VPN
  • Distraherande popups

Besök: CricFreeTV

Även om streamingfans främst kommer hit för cricketmatcherna, så har de massor av andra livestreams med sport – inklusive NFL. När du kommer in på deras hemsida klickar du bara på ikonen för amerikansk fotboll. Vi märkte att NFL-matcher som just nu är aktuella publiceras i den här sektionen.

Med CricFreeTV kan du stöta på påträngande popup-annonser. Eftersom webbplatsen inte är värd åt deras innehåll kan du omdirigeras till geoblockerade livestreams med matcher eller sajter som har ännu fler popup-annonser. Du kan avblockera begränsat innehåll genom att anslu*ta till en server som är baserad i USA eller skaffa en kanadensisk IP-adress med din VPN.

Skaffa ett amerikanskt eller kanadensiskt IP med NordVPN

12. BuffStreams: En trogen plats för NFL-fans

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (13)

Fördelar

  • Pålitliga webblänkar
  • Gedigen streamingkvalitet, inte mycket buffrande
  • Lättnavigerad och välorganiserad webbplats

Nackdelar

  • Är inte värd åt innehållet, olagliga streams kan förekomma om inofficiella streams är olagliga i ditt land
  • En del HD-streams kräver ett konto
  • Annonser när du streamar

Besök: Buffstreams

Buffstreams är en streamingsajt med tydligt gränssnitt. Högst upp på startsidan kan du klicka på Live Now för att se matcher som är igång eller klicka på Upcoming för att se vad som är på dagens schema.

Om du vill söka efter sport kan du enkelt klicka på någon av ikonerna. Vid sidan av att se en gratis NFL-stream har BuffStreams live streams av UFG, WWE, basket, fotboll, hockey, baseboll och boxning, med mera.

Du kan titta på streams i standard definition via hemsidan, men för att se i HD omdirigeras du till ett registreringsfönster. För att titta med standardkvalitet kan du behöva inaktivera din annonsblockerare och tillåta cookies.

13. BossCast: Pålitlig källa till primetime- och lokala matcher

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (14)

Fördelar

  • Alla sportkanaler är tillgängliga för att se NFL-matcher live
  • Man kan söka efter match eller kanal
  • Platsen är väldigt enkel att använda

Nackdelar

  • Kanalerna är inte licensierade så innehåll kan vara mot lokala lagar
  • Konstant omdirigering
  • Aggressiva popups och annonser

Besök: BossCast

För fans som vill ha total åtkomst till gratis NFL-streams är BossCast ännu ett gediget val. Streamingsajten tillhandahåller åtkomst till kanaler som ESPN, ESPN 2, FOX, NFL Network och NFL RedZone. De här kanalerna täcker både de främsta och de mindre populära NFL-matcherna. Du behöver bara lista ut vilken kanal som ditt lag spelar på.

Startsidan ger en översikt av dagens matcher och kommande matcher. Du får inte bara åtkomst till NFL, utan sajten har även massor av NBA– och NHL-matcher och även streams för alla Sky Sports-kanaler för att komma åt den brittiska marknaden.

På grund av aggressiva popup-annonser och länkar som kan omdirigera dig, så rekommenderar vi att du använder en annonsblockerare. Eftersom streams inte kan autentiseras kan en VPN skydda din anslu*tning mot potentiellt osäkra domäner

Säkra din anslu*tning med NordVPN

Se NFL online: Officiella kanaler, webbplatser och plattformar för NFL-matcher

Våra 13 gratis streamingsajter ger dig åtkomst till amerikanska tv-nätverk. NFL sänder Thursday Night Football, söndagsmatcher, Sunday Night Football och Monday Night Football på särskilda sportkanaler. My5 TV erbjuder även brittiskt baserade livestreams av NFL för Monday Night Football-fans.

Om du inte har kabel-tv finns det streamingtjänster för er som skippar tv:n. Även om många är betalda prenumerationstjänster så ger dessa de säkraste, snabbaste och mest pålitliga NFL-streams.

Kanaler för NFL-streaming:

När du ser NFL på de här webbplatserna är det här kanalerna som du använder för att komma åt din NFL-stream:

  • ESPN
  • ESPN 2
  • CBS Sports
  • NBC Sports
  • FOX Sports 1
  • FOX Sports 2
  • The NFL Network
  • NFL RedZone

Yahoo Sports App är det bästa alternativet vi hittade för att se på NFL-matcher gratis. Yahoo tillhandahåller åtkomst till primetime-sändningar av NFL-matcher och visar NFL-streams baserat på din lokala marknad.

Peaco*ck TV är det billigaste valet för Sunday Night Football-matcher. Men Sling TV ger bäst värde för pengarna om du vill se mer av dina favoritlag och nyckelmatcher. Om du inte är baserad i USA behöver du en VPN för att avblockera de här streamande tv-operatörerna.

Få ett amerikanskt IP med NordVPN

TjänstGratis provperiod?Pris per månadBehöver jag en VPN?Matcher
Peaco*ck TVNej5,99$ (reklam)
10,99$ (ingen reklam)
Ja, om du är utanför USASunday Night Football
Paramount+Sjudagars gratis provperiod5,99$ (reklam)
9,99$ (ingen reklam)
Ja, om du är utanför USA eller för att ändra region för lokala matcher eller för att undvika strömavbrottSöndagsmatcher av CBS
Amazon Prime Video30-dagars gratis provperiod med Amazon-konto12,99$Ja, om du är utanför USAThursday Night Football
Sling TVNej40$Ja, om du är utanför USA eller för att ändra region för lokala matcher eller för att undvika strömavbrottSöndagsmatcher, Sunday Night Football och Monday Night Football
YouTube TV10-dagars gratis provperiod64,99$Ja, om du är utanför USA eller för att ändra region för lokala matcher eller för att undvika strömavbrottSöndagsmatcher, Sunday Night Football och Monday Night Football, NFL Redzone och NFL Network live stream
FuboTVSjudagars gratis provperiod64,99$Ja, om du är utanför USA eller för att ändra region för lokala matcher eller för att undvika strömavbrottSöndagsmatcher, Sunday Night Football och Monday Night Football
Hulu + Live TVIngen64,99$Ja, om du är utanför USA eller för att ändra region för lokala matcher eller för att undvika strömavbrottSöndagsmatcher, Sunday Night Football och Monday Night Football

Hur man kan streama NFL-matcher online gratis och tryggt

En del gratis NFL-streamingsajter är inte helt säkra. Det finns inget sätt att garantera var en länkad NFL-stream kommer ifrån. Dessutom kan popup-fönster och cookies äventyra dina data medan du tittar på dina favoritlag.

För att skydda din enhet och data bör du använda ett starkt antivirus-program och en VPN-tjänst. En VPN krypterar dina data så att din aktivitet inte kan spåras tillbaka till dig. Vi fastställde att NordVPN är bäst för sportstreaming – så här kommer du igång.

Steg för steg-guide: Använda en VPN för att streama NFL-matcher live

Behöver du en VPN för att avblockera gratis NFL-streams? Följ bara den här steg för steg-guiden.

  1. Skaffa en VPN som är bra på att streama livesport. För att se på NFL rekommenderar vi NordVPN starkt. Den här tjänsten är välkänd för dess blixtsnabba servrar, pålitliga anslu*tningar och förstklassiga säkerhetsprotokoll.

    NordVPN

    Erbjudande

    Vårrea: 58% rabatt. Endast $ 3.09 per månad för ett 2-årigt abonnemang. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

    Från

    $ 3.09

    9.3

    Erbjudande

    Vårrea: 58% rabatt. Endast $ 3.09 per månad för ett 2-årigt abonnemang. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

    • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
    • Trevlig och tilltalande app
    • Ingen loggning

    Besök NordVPN

  2. Registrera dig för ett konto. Ladda ner VPN-tjänsten på enheten som du ska använda för att titta på NFL-matcher live. NordVPN fungerar på laptops, PC, surfplattor, smartphones och smart TV:s.

    NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (16)

  3. Logga in med användaruppgifterna som du skapat vid registreringen.

    NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (17)

  4. Anslu*t till en amerikansk server. NordVPN har massor att välja bland – vi rekommenderar att du väljer den med lägst ping.

    NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (18)

  5. Navigera till någon av plattformarna som nämnts här ovan och njut av så många NFL-tacklingar du bara orkar!

    NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (19)

NordVPN

Erbjudande

Vårrea: 58% rabatt. Endast $ 3.09 per månad för ett 2-årigt abonnemang. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Från

$ 3.09

9.3

Erbjudande

Vårrea: 58% rabatt. Endast $ 3.09 per månad för ett 2-årigt abonnemang. 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning

Besök NordVPN

Bör jag streama NFL-matcher gratis?

Betalda streamingplattformar som SlingTV och FuboTV har sändningsrättigheterna till att streama NFL live inom deras respektive marknader. Men så är inte fallet med flera kostnadsfria streamingsajter.

Inofficiella streamingwebbplatser tenderar att hämta streams från olika länder. Eftersom de inte har tillåtelse från NFL löper du risken att använda en olaglig NFL-stream. Det var anledningen till varför omåttligt populära NFL Live Streams subreddit (r/nflstreams) tvingades stänga ner.

OBS:

Att gå in på inofficiella streams är klassat som piratkopiering i ett antal olika länder. Se vår snabbgenomgång av allmänna förhållningssätt till piratkopiering runt om i världen.

Förhållningssätt till piratkopieringLänder
Piratkopiering förbisesSchweiz
Piratkopiering är olagligt och privatpersoner kan åtalas och bötfällasAustralien, Kina, Finland, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Italien, Japan, Lettland, Portugal, Ryssland, Sydafrika, USA
Piratkopiering är olagligt, men privatpersoner åklagas inte aktivtSverige, Argentina, Brasilien, Kanada, Colombia, Tjeckien, Danmark, Egypten, Grekland, Indien, Israel, Iran, Mexiko, Nederländerna, Filippinerna, Rumänien, Singapore, Slovakien, Slovenien, Uruguay

Varför behöver jag en VPN för att se NFL online?

Premium VPN-tjänster som NordVPN har ett globalt servernätverk som du kan använda för att anslu*ta till internet. Medan det är superenkelt att streama NFL-matcher i staterna, så är det inte riktigt lika lätt för folk i andra delar av världen.

Om du sitter på en solsemester i Portugal och försöker komma åt FuboTV, då kommer plattformen att blockera dig. Det beror på att den här streamingtjänsten bara är tillgänglig i USA och FuboTV kan se din IP-adress och plats.

Därför behöver du en premiumtjänst som NordVPN för att få en amerikansk IP-adress och avblockera de populäraste NFL-streamingsajterna. Undvik gratis VPN-tjänster för att se på NFL online – de begränsar din hastighet och datamängd, vilket gör dem ineffektiva för sportstreaming.

Summeringen: Streama NFL-matcher gratis och tryggt

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (21)

Du har massor av alternativ om du inte kan få nog av NFL-fotboll. Men oavsett om du vill komma in på en amerikansk plattform från ett annat land eller vill utforska annan gratis sportstreaming, så behöver du en VPN för att göra det.

Skaffa bästa VPN för sportstreaming nu

En VPN avblockerar geobegränsningar och låter dig komma åt webbplatser som du annars inte skulle nå. Samtidigt skyddar den din integritet genom att anonymisera dig för utomstående ögon. När du går in på osäkra webbplatser ger en VPN, som exempelvis NordVPN även ett extra skyddslager mot hackare som kan vilja stjäla all potentiell känslig info som du överför.

Kan du inte få nog av att streama livesport och annat innehåll på nätet? Ta en titt på fler guider och artiklar inom ämnet.

  • Bästa gratissidor för sportstreaming
  • Var kan man se Champions League-matcher gratis online?
  • Se Formel 1 online: Bästa F1-streams
  • Hur man tittar på Fox Sports över hela världen

Vanliga frågor: Gratis NFL-stream live

Har du frågor om att streama NFL-matcher live? Vi har svaren för både betalda streamingtjänster och gratis streamingsajter och appar online. Klicka på en av frågorna här nedan för att få svaret.

Vilken är den bästa webbplatsen för att titta på gratis NFL-matcher?

Det finns massor av gratis webbplatser som listar NFL-livestreams. Ha i åtanke att du behöver skydda din enhet med en VPN och antivirus innan du börjar navigera på okända territorier på nätet. De här webbplatserna inkluderar: DaddyLiveHD, LiveSoccerTV, LiveTV och Stream2Watch. För fler alternativ och länkar kan du läsa hela artikeln om bästa NFL-livestreams.

Kan jag se NFL gratis online?

Ja, det finns många sätt att titta på NFL gratis på nätet. Ta bara en titt på vår lista i den här artikeln över bästa NFL-livestreams. Du kan behöva en VPN för att komma åt geobegränsade webbplatser eller för att säkra din anslu*tning när du är inne på osäkra domäner.

Hur kan jag streama alla NFL-matcher?

Den bredaste täckningen av NFL-matcher online är genom NFL Network. TV-leverantörer på nätet som SlingTV och FuboTV sänder också de flesta NFL-matcherna. Om du vill se matcherna via gratis streamingsajter kan du läsa hela artikeln som listar bästa gratis NFL-streams.

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (22)

Taylor Moore

Techjournalist

Taylor är en techskribent och onlinejournalist med ett särskilt intresse för cybersäkerhet och onlineintegritet. Han täcker allt från sport och brott, till AI och cyberbrott. För VPNOverview följer han nyheter och utvecklingen inom onlineintegritet, cybersäkerhet och internetfrihet.

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (23)

Mattias Karlander

Innehållsöversättare - Svenska

Mattias är specialist inom översättning, lokalisering och transcreation. Dessutom har Mattias en bakgrund inom tech och mjukvaruutveckling, samt en djup insikt i cybersäkerhetssfären. Han har varit hos VPNOverview sedan 2022.

Fler artiklar från avsnittet Sport

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (24)

Indy 500: Hur ser man det gratis 2024?

11 april 2024

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (25)

Boxing-stream: 11 gratissajter för att se live-boxning 2024

17 februari 2024

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (26)

Vart kan man se ishockey idag?

19 mars 2024

NFL-stream: 13 Bästa Gratis NFL-streamingsajterna 2024 (2024)

FAQs

How to watch the NFL draft 2024 for free? ›

You can watch the pro player selection event through any live TV streaming service that carries ABC, ESPN and NFL Network, such as DirecTV Stream, Fubo, Hulu + Live TV and others. What we like: DirecTV Stream and Fubo have free trials that you can use to livestream the event online free.

How to stream NFL games in 2024? ›

ESPN+ Like Peaco*ck, ESPN+ will carry 25 NFL games in 2024, including one exclusive to the platform. ESPN+ will have all of the games that will air on ESPN and ABC. That list includes 20 Monday Night Football matchups, a Week 18 Saturday doubleheader, a Monday night wild card game and a divisional round game.

How many NFL games will be on Peaco*ck in 2024? ›

NBC Sports to Present 25 NFL Games in 2024

Peaco*ck will also be the exclusive home of an NFL Kickoff Weekend game in Brazil (Friday, Sept. 6). NBC Sports will present two postseason games on NBC and Peaco*ck – one Wild Card Playoff game and one Divisional Playoff game.

Where is the 2024 draft site? ›

The 2024 NFL draft was the 89th annual meeting of National Football League (NFL) franchises to select newly eligible players. The draft was held at Campus Martius Park and Hart Plaza in Detroit, Michigan on April 25–27, 2024.

Is the 2024 NFL Draft free? ›

The NFL Draft presented by Bud Light is April 25 – 27, 2024 and entry is FREE! Fans can now register for free entry by downloading the NFL OnePass app or on the web at NFL.com/DraftAccess.

Will there be a Black Friday NFL game in 2024? ›

The NFL will once again have a "Black Friday" game after debuting it in 2023 when the visiting Dolphins breezed by the Jets. This year's "Black Friday" game will feature the defending two-time champion Kansas City Chiefs, who will host the Las Vegas Raiders.

What NFL app is free? ›

The NFL Network & Yahoo Sports allows fans to watch free and unauthenticated all local and primetime games through their sports app. To make it easy for you, here's a rundown of links to online apps to help you watch and stream NFL games online, for both Apple and Android users.

Can you watch the NFL on prime for free? ›

All told, a Prime membership is a better deal than ever now that Thursday Night Football is included for free for 2023. To watch it, all you have to do is open your Prime Video app, search for TNF from your homepage, then press play on that Thursday's game.

Is Fox Sport free? ›

The FOX Sports app is available at no cost. Though free to download, the app does require a subscription with one of the pay TV providers listed above to stream live games, shows, and other sports content. How do I get the FOX Sports app?

What channel is the 2024 NFL Draft on? ›

The 2024 NFL Draft will be broadcast on ABC, ESPN and NFL Network.

Can you go to the NFL Draft for free? ›

NFL Draft Experience is FREE to the public and does not require a ticket, however, each adult fan must register with NFL OnePass, either by downloading the NFL OnePass App in the app store or by visiting nfl.com/draftaccess.

How can I watch the NFL Draft if I don't have cable? ›

If you don't have cable, you can access these channels via live TV packages like Sling TV and Hulu + Live TV. For Sling TV, you'll want to select a Sling Orange plan to access ESPN and ESPN2.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 5871

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.